Help! Mijn plaats staat er niet tussen!
Geen paniek, we kunnen elke plaats, land of provincie ontwerpen voor je! Bestel in de webshop het product jouw plaats en vul in het bestelformulier in welke plaats je wilt hebben. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wat is de levertijd?
Houd momenteel rekening met 4 tot 7 werkdagen levertijd. Het kan zijn dat een poster al eerder ontworpen is, dan zal de levertijd waarschijnlijk korter zijn. Heb je de bestelling nodig voor een bepaalde datum? Geef dit dan even aan in de bestelnotitie en dan gaan wij ons best doen!

Leveren jullie ook lijsten?
Ja! Ook lijsten kunnen wij meeleveren. Helaas kunnen we de posters niet ingelijst leveren, dit wegens het breukgevaar bij verzenden wanneer de poster uit de originele verpakking is gehaald.

Hebben jullie een winkel?
Nee, wij verkopen alles vanuit de webwinkel. Daarnaast hebben we een aantal verkooppunten waar onze kaarten en posters ook worden verkocht.

Sturen jullie altijd een voorbeeld?
We versturen alleen een voorbeeld als je dit aangeeft bij de bestelling, je ontvangt dan een proefdruk voor de kaart of poster gedrukt wordt. Een voorbeeld sturen voordat er een bestelling gedaan is doen we helaas niet. Mocht een bestelling na het sturen van een voorbeeld geannuleerd worden kunnen er opmaakkosten in rekening worden gebracht. Maar wees niet ongerust: 99,9% van alle bestellingen worden tot volle tevredenheid geleverd!

Doen jullie ook aan wederverkoop?
Ja dus! Heb je interesse in de verkoop van onze kaarten in jouw winkel of webshop? Of ben je geïnteresseerd in de inkoop van grote hoeveelheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor de wederverkoopvoorwaarden en informatie over het inkopen.

Ruilen of retour?
Poster of kaart ontvangen en niet tevreden? Dan kun je deze retourneren. Neem hiervoor even contact met ons op.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Wij storten dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug of zenden je een kortingscode zodat je een nieuwe kunt bestellen. De verzendkosten voor retournering zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking moeten geretourneerd worden. Wij storten het aankoopbedrag terug mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Let op deze specifieke zaken :

  • De poster en/of fotolijst moet ongeopend in de originele, gesloten, transparante folie (seal) zitten om in aanmerking te komen voor eventuele retournering. Heb je de poster en/of fotolijst ‘in gebruik genomen’ door deze uit de plastic folie te halen dan is retourneren niet meer mogelijk.
  • Bestellingen die speciaal in opdracht gemaakt zijn, bijvoorbeeld met eigen namen, onderschrift, dialect of aangepaste tekst kunnen niet geretourneerd worden (‘Jouw Plaats’-posters).
  • De producten plexiglas, dibond, forex en behang niet geretourneerd worden: deze worden op bestelling geproduceerd.